Creveti trasi in tigaie cu unt

Printeaza

Creveti trasi in tigaie cu unt din: creveti, usturoi, dovlecel, ardei iute, rosii cherry, patrunjel, sare.

Ingrediente:Creveti_trasi_in_tigaie_cu_unt

  • 500gr creveti, decorticati
  • 2 catei de usturoi
  • 1 dovlecel, felii foarte subtiri
  • 1/2 ardei iute tocat marunt
  • rosii cherry decojite si taiate
  • patrunjel
  • sare
  • 2 linguri unt

 

Mod de preparare:

Se incing doua linguri de unt in tigaie, se pun la prajit crevetii si dovlecelul, se adauga usturoiul tocat, ardeiul, rosiile si patrunjelul, se presara sare dupa gust, dupa care se lasa cinci minute sa se patrunda aromele.

Creveti trasi in tigaie cu unt

Creveti_trasi_in_tigaie_cu_unt

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Reteta zilei: Retete cu creveti

Reteta zilei: Creveti la cuptor cu sos de coriandru Creveti la cuptor cu sos de coriandru din: creveti, ulei de masline, usturoi, sare, piper, patrunjel, coriandru, ceapa, ardei iute, usturoi, oregano, fulgi de ardei rosu, otet de vin rosu, limeta. Poate te intereseaza si: Placinta de peste cu creveti Creveti cu sote de dovlecei Frigarui […]

 

Creveti cu miere si vin

Creveti cu miere si vin

Creveti cu miere si vin din: creveti, ceapa, usturoi, lamaie, miere, rosii, ardei, vin, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 pungă de creveţi jumbo 1 legătură de ceapă verde 2-3 căţei de usturoi 1 lămâie 1 lingură cu miere 1 linguriţă cu roşii uscate 1/2 ardei iute roşu 150 ml vin alb 3-4 fire de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.