Crispy tofu cu chutney de mango si rucolla

Printeaza

O reteta delicioasa de Crispy tofu cu chutney de mango si rucolla din: tofu, ketchup, sos de soia, boia, curry, sare de mare, zahar brun, faina, fulgi de porumb si oua.

Ingrediente:Crispy tofu cu chutney de mango si rucolla

  • 360 g tofu

marinată:

  • 80 g ketchup
  • 20 g muştar Dijon
  • 20 g sos de soia
  • 1 praf de boia
  • 1/2 linguriţă curry
  • 2 linguriţe sare de mare
  • 10 g zahăr brun

crustă:

  • făină
  • fulgi de porumb pisaţi
  • 4 linguri sos de soia
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Se face o marinată mixând ingredientele respective şi se lasă feliile de tofu la marinat, cel mai bine peste noapte.

Se bat ouăle cu sos de soia. Se dau feliile de tofu tăiate în formă de triunghi mai întâi prin făină, apoi prin oul bătut şi la urmă prin fulgii de porumb pisaţi.

Se prăjesc pe ambele părţi, în ulei fierbinte şi se scurg. Se servesc cu ruc- cola şi chutney de mango.

Crispy tofu cu chutney de mango si rucolla

Crispy tofu cu chutney de mango si rucolla

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.