Crispy tofu cu chutney de mango si rucolla
PrinteazaO reteta delicioasa de Crispy tofu cu chutney de mango si rucolla din: tofu, ketchup, sos de soia, boia, curry, sare de mare, zahar brun, faina, fulgi de porumb si oua.
- 360 g tofu
marinată:
- 80 g ketchup
- 20 g muştar Dijon
- 20 g sos de soia
- 1 praf de boia
- 1/2 linguriţă curry
- 2 linguriţe sare de mare
- 10 g zahăr brun
crustă:
- făină
- fulgi de porumb pisaţi
- 4 linguri sos de soia
- 2 ouă
Mod de preparare:
Se face o marinată mixând ingredientele respective şi se lasă feliile de tofu la marinat, cel mai bine peste noapte.
Se bat ouăle cu sos de soia. Se dau feliile de tofu tăiate în formă de triunghi mai întâi prin făină, apoi prin oul bătut şi la urmă prin fulgii de porumb pisaţi.
Se prăjesc pe ambele părţi, în ulei fierbinte şi se scurg. Se servesc cu ruc- cola şi chutney de mango.
Crispy tofu cu chutney de mango si rucolla
Pofta buna!