Carnati de casa

Printeaza

Carnati de casa

Carnati de casa din: carne de porc, slanina, condimente, vin, usturoi, ardei iute, intestine de porc.

Ingrediente:

  • 2 kg carne de porc
  • 500 g slănină
  • 1 kg carne de vită
  • 1 plic condiment pentru cârnaţi
  • 200 ml vin
  • usturoi
  • ardei iuţi
  • intestine de porc

 

Mod de preparare:

Treci prin maşina de tocat carnea de porc împreună cu slănina şi carnea de vită. Adaugi în amestecul de carne Fain condiment pentru cârnaţi, apoi tot vinul şi frămânţi până obţii o pastă omogenă.

Pui apoi usturoi pisat şi ardeii iuţi tocaţi după gust, amesteci şi dai compoziţia la frigider pen­tru 12 ore pentru ca astfel carnea să devină mai fragedă şi să-şi ia gustul de la condi­mente.

Umpli apoi intestinele de porc, bine curăţate şi spălate, cu compoziţia de carne. Pregăteşti cârnaţii aşa proaspeţi sau îi dai la zvântat şi apoi îi afumi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.