Crocant de piersici

Printeaza

Crocant de piersici

Crocant de piersici din: piersici, miere, coriandru, suc de portocale.

Ingrediente:

  • 1/2 kg piersici tăiate felii( sau compot de 500g)
  • 3 linguri miere
  • 1/2 lingură coriandru
  • 1/2 cană suc de portocale.

 

Mod de preparare:

Se mixează ingredientele cu excepţia piersicilor.Siropul rezultat se toarnă peste piersici.
Totul se toarnă într-o cratiţă.Deasupra se aşează un strat gros de granoia sau pesmet amestecat cu nucă tăiată mărunt.
Se coace până se rumeneşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.