Crochete din carne de pasare cu legume din: piept de pasare, zarzavat, albus de ou, sare, verdeata Ingrediente: 100-150 g piept de pasare 1 lingura de zarzavat fiert si tocat marunt 1 albus sare verdeata Mod de preparare: Se dă carnea fiartă prin maşina de tocat de două ori, împreună cu zarzavatul, se […]
Crochete de peste cu legume si marar din: peşte dezosat, morocov, ceapa, cartof, usturoi, ou, marar, pesmet sau faina, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g peşte dezosat 1 morcov mic 1 ceapă 1 cartof potrivit 2 căţei de usturoi 1 ou mărar verde 2 linguri pesrnet sau făină ulei pentru prajit sare piper Mod de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.