Dovlecei umpluti cu carne de vitel din: ardei iute, ceapa verde, mere, carne tocata de vitel, dovlecei, ciuperci, ulei, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 1 ardei iute 2 cepe verzi 2 mere 300 g carne tocata de vitel 4 dovlecei 200 g ciuperci 1 linguri ulei 2 fire busuioc proaspat sare piper Mod de preparare: […]
Crochete cu carne
PrinteazaCrochete cu carne din: cartofi fierti, ou, faina, sare, ceapa, carne tocata, marar.
Ingredinte:
Foaie:
- 500 g cartofi fierti
- 1 ou
- 3 linguri faina
- sare
Uumplutura:
- 1 ceapa
- 250 g carne tocata
- 2 oua
- marar
Mod de preparare
Pentru aluat se fierb cartofii, se macina, se amesteca cu oul crud si faina.
Se intinde o foaie care se taie patrate. Se pune umplutura pe fiecare jumatate de patrat si se pliaza cealalta jumatate peste.
Marginile se apasa si se ung cu albus.
Se coc la foc potrivit.
Pentru umplutura se calesc ingredientele se amesteca apoi cu 2 oua crude, sare, piper si marar tocat.
Pofta buna!
Poate te intereseaza:
Aperitiv cu carne tocata
Aperitiv cu carne tocata din: carne tocata, oua, patrunjel, usturoi, faina, ulei. Ingrediente: 500 g carne tocată amestec 2 ouă 1/2 legătură pătrunjel 2 căţei usturoi 2 pachete sticksuri 150-200 g făină ulei, pentru prăjit sare piper sos de roşii Mod de preparare: Carnea se trece de două ori prin maşina de tocat. Se adaugă […]