Crochete de cartofi si caşcaval

Printeaza

Crochete de cartofi si cascaval din ton in ulei, cartofi, patrunjel, usturoi, piper, ou, baghete scurte de cascaval si pesmet.

Ingrediente:

  • 300 g cartofi
  • 300 g peşte (ton în ulei)
  • pătrun­jel tocat
  • 1 căţel de usturoi zdrobit
  • piper
  • 1 ou
  • 12 baghete scurte de caşcaval
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Fierbi car­tofii cu coajă cu tot. îi zdrobeşti şi îi pui într-un castron.

Adaugi tonul în ulei, pătrunjelul tocat, 1 căţel de usturoi zdrobit, piperul, oul.

Amesteci bine, până se omogenizează. Tai cele 12 baghete scurte de caşcaval şi le îmbraci pe rând în pasta de cartofi, formând crochete.

Le treci prin făină, ouă bătute şi pesmet. La final le prăjeşti în ulei.

 

Poftă bună!

 

 

Crochete de dovlecei cu feta

Crochete de dovlecei cu feta din: zucchini, sare, oua, feta, oregano, ceapa, piper, proteina de soia, unt. Zucchini este o legumă săracă în calorii și bogată în nutrienți. Este o sursă bună de fibre, vitamina C, vitamina A, potasiu și antioxidanți. Consumul regulat de zucchini poate sprijini sănătatea digestivă, poate îmbunătăți sistemul imunitar, poate promova […]

Crochete de cartofi cu branza de vaca si ciuperci

Crochete de cartofi cu branza de vaca si ciuperci din: cartofi, pesmet, faina, oua, ciuperci fierte, telemea de vaca, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 kg cartofi pesmet făină 4 ouă 250 g ciuperci fierte 100 g telemea rasă de vacă ulei sare piper   Mod de preparare:   Cureți cartofii, îi tai cubuleţe şi îi […]

 

Crochete din legume cu sos de mustar si usturoi

Crochete din legume cu sos de mustar si usturoi din: cartofi, morcov, radacina de patrunjel, conopida, ceapa, piper boia dulce, verdeata, sare, margarina vegetala, ulei, pesmet, usturoi, mustar.     O reteta usor de preparat, potrivita pentru orice ocazie:   Ingredinte: pentru crochete: 1/2 kg. cartofi 2 buc. morcov 2 buc. radacina patrunjel o conopida […]

 

Crochete de conopida

Crochete de conopida din: conopida, ceapa galbena, usturoi, oua, parmezan, pesmet, sare, piper, oregano si busuioc.   Ingrediente: 1 conopidă 1 ceapă galbenă tocată 2-3 căţei de usturoi 3 ouă 100 g parmezan ras ½ cană pesmet sare piper negru câte 1 linguriţă oregano și busuioc uscat   Mod de preparare: Se desprind buchețelele de […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.