Crochete de cartofi cu branza din: cartofi, unt, oua, ceapa verde, cimbru, branza de burduf, faina, pesmet si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 650 g cartofi, fierti 25 g unt 2 oua, batute 6 cepe verzi, tocate Cateva ramurele de cimbru, tocate 200 g branza de burduf 2 linguri faina 75 g pesmet 200 ml ulei […]
Crochete de cartofi cu crema de branza din: cartofi, oua, cascaval, crema de branza, unt, pesmet, sare. Ingrediente: 1 kg cartofi 2 oua 200 g cascaval 100 g crema de branza 25 g unt pesmet sare Mod de preparare: Curăţă cartofii de coajă şi fierbe-i în apă cu sare 30 de minute. Rade caşcavalul […]
Crochete de cartofi cu carne de vita si smantana din: cartofi, ceapă, carne vită, frunză de dafin, ulei, sare, piper, smântână, făină, pesmet. Ingrediente: 3 cartofi 1 ceapă 200 g carne vită 1 frunză dafin ulei sare piper 1 linguriţă smântână făină pesmet Mod de preparare: Se pun trei cartofi mari, necurăţaţi, în apă rece, daţi […]
Crochete de cartofi umplu cu caşcaval din: cartofi, oua, parmezan, cascaval, sare, piper, ulei si pesmet. Ingrediente: 1 kg cartofi fainosi 2 oua 100 g parmezan ras/cascaval ras 100-125 g cascaval 3 oua sare piper ulei pesmet Mod de preparare: Spălăm cartofii sub un jet de apă rece şi îi punem la fiert întregi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.