Crochete cu cascaval in pesmet

Printeaza

Crochete cu cascaval in pesmet din: unt, faina, lapte, cascaval, oua, pesmet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Crochete cu cascaval in pesmet

  • 150 g unt
  • 150 g făină
  • 500 ml lapte
  • 250 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • 2 ouă
  • pesmet
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se topeşte untul, se micşorează focul şi se adaugă făina. Se amestecă energic, se toarnă laptele puţin câte puţin, se lasă pe foc amestecând până ce se detaşează de pereţii vasului.

Se trage de pe foc, se pune caşcavalul tăiat foarte mărunt şi se potriveşte de sare şi piper. Se lasă la răcit.

Se iau mici cantităţi din care se modelează bastonaşe, se trec prin ou şi pesmet şi se prăjesc în baie de ulei încins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.