Crochete cu fenicul şi brânză de capră

Printeaza

Se dizolvă 1/2 cub droj­die în cca 125 ml apă. Se frământă cu 200 g făină, 50 g griş, 3 linguri ulei, puţin zahăr şi sare. Aluatul se acoperă şi se lasă să crească cca 30 min. Se încinge cuptorul la 160 °C. Se mai frământă apoi o dată, încor­porând 1 linguriţă seminţe de feni­cul.

Se formează un rulou şi se taie în 20 de felii din care se modelează crochete; se lasă să crească pe o tavă tapetată cu hârtie de copt cca 15 min.

Se ung cu apă, folo­sind pensula şi se presară sare de mare; se coace 25-30 min. Se servesc crochetele cu 200 g brânză de capră, pe care se presară flori de levănţică.

Crochete cu fenicul şi brânză de capră

Crochete cu fenicul şi brânză de capră

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nina Apostoleanu

    Vreau si eu din crochetele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.