Crochete cu fenicul şi brânză de capră
PrinteazaSe dizolvă 1/2 cub drojdie în cca 125 ml apă. Se frământă cu 200 g făină, 50 g griş, 3 linguri ulei, puţin zahăr şi sare. Aluatul se acoperă şi se lasă să crească cca 30 min. Se încinge cuptorul la 160 °C. Se mai frământă apoi o dată, încorporând 1 linguriţă seminţe de fenicul.
Se formează un rulou şi se taie în 20 de felii din care se modelează crochete; se lasă să crească pe o tavă tapetată cu hârtie de copt cca 15 min.
Se ung cu apă, folosind pensula şi se presară sare de mare; se coace 25-30 min. Se servesc crochetele cu 200 g brânză de capră, pe care se presară flori de levănţică.
Crochete cu fenicul şi brânză de capră
Pofta buna!
Vreau si eu din crochetele astea