Crochete de conopida cu parmezan

Printeaza

Crochete de conopida cu parmezan din: conopida, ceapa, usturoi, oua, parmezan, sare, piper.

Ingrediente:Crochete de conopida cu parmezan

  • 1 conopidă
  • 1 ceapă galbenă tocată
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 3 ouă
  • 100 g parmezan ras
  • 1/2 cană pesmet
  • sare de Himalaya
  • piper negru
  • câte 1 linguriţă oregano şi busuioc uscat

 

Mod de preparare:

Se desprind bucheţelele de conopidă; se macină în robotul de bucătărie. La fel se mărunţeşte şi ceapa şi se adaugă la conopidă; se dau la microunde, mai întâi 2 minute, apoi încă 2 şi încă 2.

Intre fiecare tură se amestecă bine conopida şi ceapa. Se scurge şi se înglobează ouăle, pesmetul, parmezanul, sare, piper, usturoi pisat, oregano şi busuioc.

Se tapetează o tavă mare cu hârtie de copt; cu mâna umezită se fac biluţe din compoziţia de conopidă şi se pun pe hârtie. Se coc la cuptorul încins la 230° C.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.