Crochete de conopida cu parmezan
PrinteazaCrochete de conopida cu parmezan din: conopida, ceapa, usturoi, oua, parmezan, sare, piper.
- 1 conopidă
- 1 ceapă galbenă tocată
- 2-3 căţei de usturoi
- 3 ouă
- 100 g parmezan ras
- 1/2 cană pesmet
- sare de Himalaya
- piper negru
- câte 1 linguriţă oregano şi busuioc uscat
Mod de preparare:
Se desprind bucheţelele de conopidă; se macină în robotul de bucătărie. La fel se mărunţeşte şi ceapa şi se adaugă la conopidă; se dau la microunde, mai întâi 2 minute, apoi încă 2 şi încă 2.
Intre fiecare tură se amestecă bine conopida şi ceapa. Se scurge şi se înglobează ouăle, pesmetul, parmezanul, sare, piper, usturoi pisat, oregano şi busuioc.
Se tapetează o tavă mare cu hârtie de copt; cu mâna umezită se fac biluţe din compoziţia de conopidă şi se pun pe hârtie. Se coc la cuptorul încins la 230° C.
Pofta buna!