Crochete de orez cu cascaval

Printeaza

Crochete de orez cu cascaval din: orez, cascaval, unt, ceapa, oua, pesmet, morcov, foi de dafin, ulei pentru prajit, marar, sare, piper.

Ingrediente:Crochete_de_orez_cu_cascaval

  • 350 g orez
  • 150 g cascaval
  • 50 g unt
  • 2 cepe
  • 4 oua
  • 150 g pesmet
  • 1 morcov ras fin
  • 2 foi de dafin
  • ulei pentru prajit
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Rumeniţi ceapa tocată mărunt şi morcovul ras în unt. După 5 minute adăugaţi orezul ales şi spălat, amestecaţi şi turnaţi peste orez 4 căni mari de apă caldă. Condimentaţi cu sare şi piper, adăugaţi dafinul şi lăsaţi să fiarbă la foc mic, cu vasul acoperit, timp de 20 de minute.

Luaţi vasul de pe foc şi adăugaţi în compoziţie caşcavalul ras şi 3 ouă. Amestecaţi pentru omogenizare. Formaţi din compoziţia răcită bile de orez. Treceţi crochetele astfel preparate prin ou bătut şi prin pesmet, prăjiţi-le la foc iute, în ulei încins.

Crochete de orez cu cascaval

Crochete_de_orez_cu_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.