Crochete de pasare

Printeaza

Crochete de pasare din: resturi de carne de pasare, paine, lapte, sare, piper, oua, patrunjel.

Ingrediente:Crochete de pasare

  • resturi de carne de pasăre
  • o felie de pâine înmuiată în lapte şi stoarsă
  • sare
  • piper
  • 2 ouă
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se dau carnea şi pâinea prin maşina de tocat şi se amestecă bine cu pătrunjel verde tocat, ou, sare şi piper.

Se modelează crochete, se dau prin faină şi ou şi se prăjesc în untdelemn. Se servesc cu mazăre sote.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.