Crochete de peste cu legume si marar
PrinteazaCrochete de peste cu legume si marar din: peşte dezosat, morocov, ceapa, cartof, usturoi, ou, marar, pesmet sau faina, ulei, sare, piper.
- 500 g peşte dezosat
- 1 morcov mic
- 1 ceapă
- 1 cartof potrivit
- 2 căţei de usturoi
- 1 ou
- mărar verde
- 2 linguri pesrnet sau făină
- ulei pentru prajit
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbi peştele trei minute, îl scurgi şi după ce se răceşte, alegi cu grijă carnea de pe oase. Il amesteci cu morcovul, cartoful, ceapa şi usturoiul rase. Adaugi oul bătut, mărarul tocat fin, sare şi piper, după gust.
Din compoziţia obţinută, modelezi bulete de mărimea unei nuci sau dacă doreşti le poţi face mai mari, le dai prin pesmet şi le rumeneşti în idei bine încins, pe toate părţile. Le scoţi pe prosoape absorbante şi le serveşti calde.
Crochete de peste cu legume si marar
Pofta buna!