Crochete de peste cu legume si marar

Printeaza

Crochete de peste cu legume si marar din: peşte dezosat, morocov, ceapa, cartof, usturoi, ou, marar, pesmet sau faina, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Crochete_de_peste_cu_legume_si_marar

  • 500 g peşte dezosat
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapă
  • 1 cartof potrivit
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ou
  • mărar verde
  • 2 linguri pesrnet sau făină
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Fierbi peştele trei mi­nute, îl scurgi şi după ce se răceşte, alegi cu gri­jă carnea de pe oase. Il amesteci cu morcovul, cartoful, ceapa şi ustu­roiul rase. Adaugi oul bătut, mărarul tocat fin, sare şi piper, după gust.

Din compoziţia obţinu­tă, modelezi bulete de mărimea unei nuci sau dacă doreşti le poţi face mai mari, le dai prin pesmet şi le rumeneşti în idei bine încins, pe toate părţile. Le scoţi pe prosoape absor­bante şi le serveşti calde.

Crochete de peste cu legume si marar

Crochete_de_peste_cu_legume_si_marar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.