Crochete de peste cu salata verde, porumb si alune
PrinteazaCrochete de peste cu salata verde, porumb si alune din: file de peste, pesmet, sare, piper, salata, porumb, alune, ceapa, lamaie, ulei.
- 300 g file de peşte
- 1 ou
- pesmet
- sare
- piper
- 1 salată
- 1 cutie porumb
- 100 g alune de pădure neprăjit
- 2 fire de ceapă verde
- o lămâie
- 50 ml ulei măsline
Mod de preparare:
Tai peştele în bucăţi de 5-6 cm, le treci prin ou bătut, pesmet şi le prăjeşti. Cureţi şi speli salata, o tai fâşii iar ceapa rondele.
Treci porumbul sub un jet de apă şi-l scurgi bine iar alunele le poţi lăsa întregi sau tăia în bucăţele.
Adaugi porumbul şi alunele peste salată, potriveşti de sare şi piper, adaugi zeama de lămâie şi uleiul şi amesteci cu grijă. La fiecare porţie serveşti două crochete şi salată.
Crochete de peste cu salata verde, porumb si alune
Poftă bună!