Crochete învelite in somon

Printeaza

O reteta de crochete invelite in somon din: cascaval, faina, unt, oua, rozmarin, carpacio de somon, cascaval, praf de copt, limete, sare, piper si boia iute.

Ingrediente:Crochete învelite in somon

  • 200 g caşcaval
  • 200 g făină
  • 200 g unt
  • două ouă
  • o lingură de rozmarin tocat
  • 300 g carpacio de somon
  • 300 g caşcaval feliat
  • o linguriţă de praf de copt
  • două limete
  • sare
  • piper
  • boia iute

 

Mod de preparare:

Ouăle se pun într-un castron împreună cu caşcavalul întreg dat pe râzătoare, rozmarinul tocat, sarea şi piperul după gust. Se adaugă coaja rasă a unei limete, se amestecă totul bine ca să se încorporeze ingredientele şi se toarnă peste făina amestecată cu praful de copt.

Se frământă totul până rezultă un aluat potrivit de tare, se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece pentru 30 de minute.

Se întinde o foaie potrivit de groasă, se taie fâşii lungi de 10 Centimetri şi groase de 2 cen¬timetri, se răsucesc şi se aşază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se introduc în cuptor şi se coc 15-20 de minute la foc potrivit. Se scot din cuptor, se lasă să se răcească 5 minute, se înfăşoară cu feliile de somon stropite cu suc de limetă şi se servesc imediat.

In aluat se mai poate adauga si boia iute.

Crochete învelite in somon

Crochete învelite in somon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.