Crochete de dovlecei cu feta din: zucchini, sare, oua, feta, oregano, ceapa, piper, proteina de soia, unt. Zucchini este o legumă săracă în calorii și bogată în nutrienți. Este o sursă bună de fibre, vitamina C, vitamina A, potasiu și antioxidanți. Consumul regulat de zucchini poate sprijini sănătatea digestivă, poate îmbunătăți sistemul imunitar, poate promova […]
Crochete de jambon
PrinteazaCrochete de jambon din: unt, faina, lapte, jambon, ulei, sare, oua si pesmet.
Ingrediente:
- 40 g unt
- 3-4 linguri de făină
- trei sferturi de litru de lapte
- 150 g jambon iberico (specialitate spaniolă de jambon)
- ulei pentru prăjit
- sare
- ouă
- pesmet pentru pane
Mod de preparare:
Topeşte la foc mic untul şi desfă în el făina, amestecînd mereu, pînă se aureşte.
Adaugă laptele, puţin cîte puţin, amestecînd pentru a nu face cocoloaşe şi lăsîndu-l pe foc pînă capătă o consistenţă cremoasă.
Dă focul la mic şi adaugă apoi jambonul, tăiat cubuleţe, şi sarea, continuînd să amesteci.
Cînd s-a îngroşat suficient compoziţia, las-o să se răcească puţin, după care ia cu lingura o cantitate oarecare, formînd batoane mai groase, pe care le treci prin ouă bătute şi pesmet.
Frige-le apoi în ulei fierbinte, întorcîndu-le pe toate feţele, pentru a se rumeni uniform.
Crochete de jambon
Pofta buna!
poate iti place si:
Crochete de dovlecei cu feta
Crochete de cartofi cu branza de vaca si ciuperci
Crochete de cartofi cu branza de vaca si ciuperci din: cartofi, pesmet, faina, oua, ciuperci fierte, telemea de vaca, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 kg cartofi pesmet făină 4 ouă 250 g ciuperci fierte 100 g telemea rasă de vacă ulei sare piper Mod de preparare: Cureți cartofii, îi tai cubuleţe şi îi […]
Pofta buna!