Crochete cu parizer si cascaval

Printeaza

Crochete cu parizer si cascaval din: ouă, parizer, cascaval, gris, praf de copt, faina, patrunjel, sare, piper, pesmet, ulei.

 

Ingrediente:

  •  3 ouă
  •  200 g parizer
  •  200 g caşcaval
  •  2 linguri griş
  •  1 plic praf de copt
  •  200 g făină
  •  1 legătură pătrunjel
  •  sare
  •  piper alb
  •  150 g pesmet
  •  200 ml ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

Dai pe răzătoărea mare parizerul şi caşcavalul. Speli pătrunjelul şi îl toci fin. Baţi ouăle cu grisul şi făina.

Intr-un castron, ames­teci caşcavalul, parizerul, praful de copt, verdeaţa fin tocată, praful de copt, sare şi piper după gust.

Iei câte o lingură de compoziţie şi modelezi crochete, cu mâinile unse ori presărate cu făină.

Le treci prin pesmet şi le prăjeşti în uleiul încinş, la foc mediu, pe toate părţile.

Serveşti crochetele ca aperitiv cald.

 

Crochete cu parizer si cascaval

Crochete_cu_parizer_si_cascaval

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Ia sa fac azi niste crochete

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.