Crochete cu parizer si cascaval
PrinteazaCrochete cu parizer si cascaval din: ouă, parizer, cascaval, gris, praf de copt, faina, patrunjel, sare, piper, pesmet, ulei.
Ingrediente:
- 3 ouă
- 200 g parizer
- 200 g caşcaval
- 2 linguri griş
- 1 plic praf de copt
- 200 g făină
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper alb
- 150 g pesmet
- 200 ml ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Dai pe răzătoărea mare parizerul şi caşcavalul. Speli pătrunjelul şi îl toci fin. Baţi ouăle cu grisul şi făina.
Intr-un castron, amesteci caşcavalul, parizerul, praful de copt, verdeaţa fin tocată, praful de copt, sare şi piper după gust.
Iei câte o lingură de compoziţie şi modelezi crochete, cu mâinile unse ori presărate cu făină.
Le treci prin pesmet şi le prăjeşti în uleiul încinş, la foc mediu, pe toate părţile.
Serveşti crochetele ca aperitiv cald.
Crochete cu parizer si cascaval
Pofta buna!
Ia sa fac azi niste crochete