Crochete de peste umplute

Printeaza

Crochete de peste umplute din: file de cod, faina, pesmet, oua, fasole, marar, ulei, sare.

 

Ingrediente:

  • 4 bucăţi file de cod
  • 100 g făină
  • pesmet
  • 2 ouă
  • 150 g fasole verde
  • 1 legătură mărar
  • ulei pentru prăjit
  • sare

 

Mod de preparare Crochete de peste umplute:

Opăreşti fasolea verde în apă cu sare. Separat, baţi ouăle, iar pesmetul îl pui într-o farfurie.

Aşezi pe fiecare fâşie de peşte fasole verde amestecată cu mărar tocat, presari sare şi piper, după care rulezi cât poţi de strâns.

Treci crochetele astfel formate întâi prin făină şi prin ou, apoi prin pesmet şi le prăjeşti în ulei încins.

Le serveşti cu garnitură de legume.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.