Crochete thailandeze condimentate
PrinteazaCrochete thailandeze condimentate din: seminte de floarea-soarelui, seminte de in, nuca de cocos, curry, apa, sirop de agave, usturoi, sare.
- două ceşti de seminţe de floarea-soarelui
- o jumătate de ceaşcă de seminţele de in măcinate
- o jumătate de ceaşcă de miez de nucă de cocos tânără
- o linguriţă de praf pentru curry sau amestec thailandez pentru asezonat
- două linguri de apă
- două linguri de sirop de agave
- un căţel de usturoi, mărunţit
- o jumătate de linguriţă de sare
Mod de preparare:
Puneţi seminţele de floarea-soarelui la înmuiat în apă, timp de patru ore.
Intr-un mixer, amestecaţi toate ingredientele până se combină bine, dar rămân grunjoase.
Intindeţi aluatul de crochete pe tăvile deshidratorului, cu folii nelipicioase, şi tăiaţi-l în forme pătrate.
Deshidrataţi la 63 grade C, timp de două ore. Reduceţi temperatura la 46 grade C şi mai deshidrataţi încă douăsprezece ore, sau până devin crocante.
Pofta buna!