Croissant umplut cu somon din: croissante, rosii, crema de branza, somon, capere, busuioc, lamaie. Ingrediente: 4 bucati croissant cu unt 150 g crema de brânza 6 rosii cherry, tocate 8 frunze mari de busuioc, tocat 1 lingura capere, clătite şi tocate zeama de la 1/2lămâie 160 g somon afumat Mod de preparare: Incinge cuptorul […]
Acest corn pufos, de forma unei semiluni, asociat în mod normal cu Franţa, este considerat a fi de origine vieneză. Conform unor legende, cornurile au fost create pentru a simboliza înfrângerea armatei otomane în bătălia de la Viena, din 1529, fiind aduse în Franţa de regina de origine austriacă Maria Antoaneta. Insă toate aceste povesti […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
delicios dimineata cu o ceasca de cafea