Croissant umplut cu somon

Printeaza

Croissant umplut cu somon din: croissante, rosii, crema de branza, somon, capere, busuioc, lamaie.

Ingrediente:Croissant umplut cu somon

  • 4 bucati croissant cu unt
  • 150 g crema de brânza
  • 6 rosii cherry, tocate
  • 8 frunze mari de busuioc, tocat
  • 1 lingura capere, clătite şi tocate
  • zeama de la 1/2lămâie
  • 160 g somon afumat

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 5/190°C.

Incălzeşte croissantele în cuptor şi apoi lasă-le deoparte să se răcească pănă când le poţi atinge. Combină ingredientele rămase, fără somon şi potriveşte gustul de sare şi piper.

Umple fiecare croissant cu amestecul şi cu somon afumat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.