Crostini Caprese din: ciabatta, mozzarella, rosii, parmezan, seminte de pin, frunze de busuioc, usturoi, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
6 felii de pâine albă sau ciabatta cu măsline
150 g mozarella
250 g roșii
30 g parmezan
20 g semințe de pin
2 fire de busuioc
1 cățel de usturoi
6 lingurițe ulei de măsline
sare
piper
Mod de preparare:
Speli frunzele de busuioc și păstrezi câteva pentru decor.
Tai fâșii frunzele de busuioc și le amesteci într-un bol împreună cu usturoiul curățat și zdrobit, uleiul și parmezanul ras, până obții o
pastă tip pesto, pe care o sărezi și condimentezi după gust.
Prăjești feliile de pâine și, cât sunt calde, repartizezi pe ele sosul pesto.
Așezi apoi deasupra felii de mozzarella și de roșii.
Decorezi cu frunzulițe de busuioc și presari deasupra piper proaspăt măcinat.
Crostini cu tartar de legume din: morcovi, telina, sparanghel, ridichi, ceapa verde, piper, sare, sos remoulade, capere, bagheta, ulei, sfecla rosie, otet de vin, lamaie, ulei de rapita, patrunjel. Ingrediente: câte 3 linguri de cubuleţe fine de morcovi ţelină sparanghel ridichi ceapă verde piper sare cca 150 g sos remoulade 1 roşie 2 linguri de […]
Crostini cu mere si ceapa din: ceapa rosie, ulei de masline, mere, otet balsamic, zahar, sare, piper, bagheta. Ingrediente: 2 cepe roşii 4 linguri de ulei de măsline pentru prăjit 2 mere 2 linguri de oţet balsamic zahăr sare piper 1 baghetă Mod de preparare: Ceapa se curăţă, se taie inele şi se căleşte […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.