Crostini cu anghinare si busuioc

Printeaza

O reteta simpla de crostini cu anghinare, busuioc verde, ulei de masline xtravirgin, parmezan, sa, piper, branza de capra si rosii cherry.

Ingrediente:Crostini cu anghinare si busuioc

  • 8 felii de baghetă tăiate pe diagonală
  • ulei de măsline extravirgin
  • un borcănel de anghinare marinată
  • frunze de busuioc verde
  • 50 g parmezan ras
  • 50 g brânză de capră
  • sare
  • piper
  • 4 roşii cherry

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul. Unge feliile de baghetă pe ambele părţi cu ulei de măsline, aşază-le într-o tavă şi prăjeşte-le până devin crocante, fără să se ardă (cam 3 minute pe fiecare parte).

Presară-le cu parmezan cât sunt calde, apoi aşază pe fiecare o felioară de brânză de capră o bucă­ţică de anghinare, o jumătate de roşie cherry şi o frunzuliţă de busuioc.

Presară sare şi piper pe deasupra. Serveşte-le calde.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.