Crostini cu anghinare si busuioc
PrinteazaO reteta simpla de crostini cu anghinare, busuioc verde, ulei de masline xtravirgin, parmezan, sa, piper, branza de capra si rosii cherry.
- 8 felii de baghetă tăiate pe diagonală
- ulei de măsline extravirgin
- un borcănel de anghinare marinată
- frunze de busuioc verde
- 50 g parmezan ras
- 50 g brânză de capră
- sare
- piper
- 4 roşii cherry
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul. Unge feliile de baghetă pe ambele părţi cu ulei de măsline, aşază-le într-o tavă şi prăjeşte-le până devin crocante, fără să se ardă (cam 3 minute pe fiecare parte).
Presară-le cu parmezan cât sunt calde, apoi aşază pe fiecare o felioară de brânză de capră o bucăţică de anghinare, o jumătate de roşie cherry şi o frunzuliţă de busuioc.
Presară sare şi piper pe deasupra. Serveşte-le calde.