Crostini cu branza de vaci, fructe de padure
PrinteazaCrostini cu branza de vaci, fructe de padure din: paine bagheta, unt, amidon, zahar vanilat, suc de limeta, fructe de padure asortate, sirop de artar si ciocolata alba.
- 1 paine bagheta
- 2 linguri unt
- 250 g amidon (20% grasimi)
- 2 linguri zahar vanilat
- 1 lingura suc de limeta
- 400 g fructe de padure asortate
- 2 linguri sirop de artar
- 4 linguri ciocolata alba rasa
Mod de preparare:
Se taie bagheta în felii de 1 cm. Se repartizează deasupra fulgi de unt şi se prăjeşte pe grătarul din cuptorul încins la 200°C 5 min.
Intre timp se amestecă brânza de vaci cu zahăr vanilat şi suc de limetă. Se spală cu grijă fructele, se tamponează cu un prosop de hârtie şi se curăţă.
Se stropesc cu sirop de arţar. Se ung feliile de pâine cu brânză de vaci. Se repartizează deasupra fructe şi fulgi de ciocolată.
Crostini cu branza de vaci, fructe de padure
Pofta buna!