Crostini cu branza de vaci, fructe de padure

Printeaza

Crostini cu branza de vaci, fructe de padure din: paine bagheta, unt, amidon, zahar vanilat, suc de limeta, fructe de padure asortate, sirop de artar si ciocolata alba.

Ingrediente:Crostini_cu_branza_de_vaci_fructe_de_padure

  • 1 paine bagheta
  • 2 linguri unt
  • 250 g amidon (20% grasimi)
  • 2 linguri zahar vanilat
  • 1 lingura suc de limeta
  • 400 g fructe de padure asortate
  • 2 linguri sirop de artar
  • 4 linguri ciocolata alba rasa

 

Mod de preparare:

Se taie bagheta în felii de 1 cm. Se repartizează deasupra fulgi de unt şi se prăjeşte pe grătarul din cuptorul încins la 200°C 5 min.

Intre timp se amestecă brânza de vaci cu zahăr vanilat şi suc de limetă. Se spală cu grijă fructele, se tamponează cu un prosop de hârtie şi se curăţă.

Se stropesc cu sirop de arţar. Se ung feliile de pâine cu brânză de vaci. Se repartizează deasupra fructe şi fulgi de ciocolată.

Crostini cu branza de vaci, fructe de padure

Crostini_cu_branza_de_vaci_fructe_de_padure

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.