Crostini cu ficat
PrinteazaCrostini cu ficat din: ceapa, usturoi, unt, ficat, vin, cimbru, otet, ciabatta, patrunjel.
- 2 cepe, feliate foarte subţire
- 1 căţel de usturoi, tăiat mărunt
- 2 linguri cu unt
- 500 g ficat de pui, tăiat cubuleţe
- 100 ml vin roşu sec
- 1/2 linguriţă cu cimbru, mărunţit
- oţet balsamic
- felii de ciabatta, prăjite
- 2 linguri cu pătrunjel, tăiat mărunt
Mod de preparare:
Prăjeşte ceapa şi usturoiul în unt fierbinte. Adaugă ficatul, prăjeşte-l câteva minute, apoi toarnă peste el vinul. Lasă să se reducă sosul, apoi adaugă cimbrul şi asezonează cu oţet balsamic, sare şi piper negru măcinat, după gust.
Pune compoziţia pe feliile de pâine şi serveşte-le decorate cu pătrunjel.
Pofta buna!