Crostini cu ton si mozzarella

Printeaza

Crostini cu ton si mozzarella din: bagheta, fileuri de ton, masline, mozzarella, varza, usturoi, ulei de masline, oregano, sare si piper.

Ingrediente:Crostini cu ton si mozzarella

  • 1/2 baghetă
  • 2 fileuri de ton în ulei
  • 2 linguri măsline negre fără sâmburi
  • 150 g mozzarella
  • 1/2 varză
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline extravirgin
  • oregano
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Taie bagheta în felii şi prăjeşte-le în cuptor.

Toacă varza fideluţă şi înăbuş-o 10 minute într-o tigaie cu ulei de măsline şi 1 căţel de usturoi zdrobit, apoi condimentează cu sare şi piper, după gust.

Aşază câte 1 linguriţă de varză peste fiecare felie de pâi­ne prăjită şi pune deasupra o bucăţică de ton şi 1 măslină. Taie mozzarella în rondele şi pune câte o bu­cată deasupra peştelui.

Aranjează feliile de pâine pe o tavă şi dă-le la cuptor 5 minute, apoi presară-le cu puţin oregano.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.