Crostini cu ton si mozzarella
PrinteazaCrostini cu ton si mozzarella din: bagheta, fileuri de ton, masline, mozzarella, varza, usturoi, ulei de masline, oregano, sare si piper.
- 1/2 baghetă
- 2 fileuri de ton în ulei
- 2 linguri măsline negre fără sâmburi
- 150 g mozzarella
- 1/2 varză
- 1 căţel de usturoi
- 2 linguri ulei de măsline extravirgin
- oregano
- sare şi piper
Mod de preparare:
Taie bagheta în felii şi prăjeşte-le în cuptor.
Toacă varza fideluţă şi înăbuş-o 10 minute într-o tigaie cu ulei de măsline şi 1 căţel de usturoi zdrobit, apoi condimentează cu sare şi piper, după gust.
Aşază câte 1 linguriţă de varză peste fiecare felie de pâine prăjită şi pune deasupra o bucăţică de ton şi 1 măslină. Taie mozzarella în rondele şi pune câte o bucată deasupra peştelui.
Aranjează feliile de pâine pe o tavă şi dă-le la cuptor 5 minute, apoi presară-le cu puţin oregano.
Poftă bună!