Cruditati

Printeaza

Cruditati

Ingrediente:

  • 8 fire de telina (cu fire groase)
  • 1 castravete (de sera)
  • 3 zucchini de marime mijlocie (circa 1200 g fiecare)
  • 5-7 cepe verzi
  • 8 morcovi de marime mijlocie (fiecare de circa 100 g)
  • 2 andive
  • 4 mere acrisoare
  • 2 linguri. zeama de lamaie

 

 

Mod de preparare:

Cruditati: Telina (firul) se taie in bucati de 5-6 cm lungime. Castravetele se taie in doua in lungime si se scobesc samburii cu o lingurura. Atat castravetele cat si zucchini se taie in bucati de 1 cm grosime sj 5 cm lungime.

Cepele verzi se taie de asemenea in bucati de 5 cm lungime. Morcovii se taie in bucati de 5 cm marime.

Andivele se curata de cotorul amarui si se despart frunzele.

Merele se taie in patru, fiecare se curata de cotoare, iar partea carnoasa se taie in cuburi mari care se stropesc cu zeama de la­maie.

Cruditatile se asaza pe o tava. Cuburile de mere se infig pe betisoare speciale folosite la partide de cocktail. Se servesc cu so­suri.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.