Crumble cu cirese si nuca

Printeaza

Crumble cu cirese si nuca din: cirese, zahar, faina, unt, nuca.

Ingrediente:

  • 400 g cireşe decongelate
  • 180 g zahăr tos
  • 100 g făină
  • 80 g unt
  • 100 g miez de nucă

 

Mod de preparare:

Crumble cu cirese si nuca: Cireşele bine scurse se pun într-o formă mare sau se repartizează în mai multe vase individuale şi se presară cu 100 g zahăr.

Untul tăiat cuburi mici se amestecă cu 80 g zahăr şi făină. Se amestecă cu vârful degetelor pentru a obţine un amestec nisipos.

Se repartizează deasupra cireşelor amestecul cu unt şi nuci şi se lasă la cuptor pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.