Crumble cu piersici si alune

Printeaza

Crumble cu piersici si alune din: faina, alune, scortisoara, zahar, unt, piersici.

Ingrediente:Crumble cu piersici si alune

  • 250 g făină
  • 200 g alune măcinate
  • 1 linguriţă cu scorţişoară măcinată
  • 150 g zahăr
  • 300 g unt
  • un praf de sare
  • 6-8 piersici, decojite şi tăiate în jumătate

 

Mod de preparare:

Incălzeşte cuptorul la 180°C. Unge cu unt o tavă de 25×35 cm.

Mixează într-un blender sau amestecă cu mâna făina, alunele, scorţişoara, untul şi sarea. Presează 2/3 din compoziţie la baza tăvii. Aranjează piersicile deasupra şi acoperă cu restul de crumble. Coace aproximativ 40 de minute.

Lasă sa se răcească în tavă, apoi taie prăjitura în felii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.