Crumble de mure la borcan: mure, zahar, caoja de lamaie, faina, praf de copt, sare, unt, ou, topioca, scortisoara. Ingrediente: 500 g de mure 50 g de zahăr 1 lingură de coajă de lămâie 1 lingură de zeamă de lămâie 60 g de făină 1 lingură de zahăr 1 linguriţă praf de copt 1 praf […]
Crumble cu visine si nuci
PrinteazaCrumble cu visine si nuci din: visine, zahar, faina, unt, nuca.
- 400 g visine
- 180 g zahăr tos
- 100 g făină
- 80 g unt
- 100 g miez de nucă
Mod de preparare:
Visinele se pun într-o formă mare sau se repartizează în mai multe vase individuale şi se presară cu 100 g zahăr.
Untul tăiat cuburi mici se amestecă cu 80 g zahăr şi făină. Se amestecă cu vârful degetelor pentru a obţine un amestec nisipos.
Se repartizează deasupra visinelor amestecul cu unt şi nuci şi se lasă la cuptor pentru circa 30 de minute.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Crumble de cirese
Crumble de cirese din: cirese, zahar, esenta de rom, amidon, faina, unt, cocos, zahar brun, musli, nuca, scortisoara, unt. Ingrediente: 500-600 g cirese 3 linguri zahar 1 fiola esenta de rom 1 lingura amidon pentru aluat: 50 g faina 80 g unt 1 lingura cocos 3 linguri zahar brun 2 linguri musli 2 linguri nuca […]
Crumble de mere si pere cu scortisoara si vanilie
Crumble de mere si pere cu scortisoara si vanilie din: apa, zahar, pesmet, faina, unt, zahar brun, scortisoara, pere, mere, baton de vanilie. Ingrediente: 60 ml apă 100 g zahăr 100 g pesmet 100 g făină 100 g unt 50 g zahăr brun 30 g scorțișoară 8-10 pere 5 mere 1 baton de vanilie […]
Crumble de dovleac si pere
Crumble de dovleac si pere din: pere, sirop de artar, extract de vanilie, ghimbir, cuisoare, dovleac copt, faina, zahar brun, sare, unt, nuci. Ingrediente: 2 pere mari taiate cuburi jumatate de cana de sirop de artar o lingurita de extract de vanilie o lingurita de ghimbir ras jumatate de lingurite de cuisoare pisate 3 cani […]
Pofta buna!