Crutoane cu crevete si cu branza Cedar
PrinteazaO reteta de crutoane cu crevete si cu branza Cedar din: bagheta, branza Cedar, crevete, smantana, mustar, unt si sos worcestershire.
- o bagheta proaspata
- 200 g Branza Cedar
- 250 g crevete fierte si curatate
- 250 ml smantana cu grasime 30%
- 2 lingurite mustar
- 50 g unt
- sos Worcestershire
Mod de preparare:
Se sectioneaza o bagheta de-a lungul circa 2/3 din grosime, se deschide ca o carte si se unt cu unt suprafata interoara ddupa care se pune in cuptor si se coace la temperatura de 170C, pana cand se rumeneste la interior.
Intr-un castron mic se amesteca mustarul, sosul Worcestershire si smantana. Cascavalul se rade marunt, se amesteca cuc revetele si cu compozitia de smantana.
Bagheta se taie pe latime in bucati mare, se baga umplutura intre coperti si se pun la cuptor. Cand se rumeneste umplutura, sunt gata.
Crutoane cu crevete si cu branza Cedar
Pofta buna!