Cuibulete de ciocolata
PrinteazaCuibulete de ciocolata din: biscuiti, margarin, ciocolata, frisca, bombonele.
- 2 pachete biscuiţi petit beurre
- 125 g margarină sau unt
- 200 g ciocolată lapte
- 250 ml frişcă lichidă
- afine sau bombonele pentru ornat
Mod de preparare:
Rupi biscuiţii şi îi macini în robotul de bucătărie sau îi dai prin maşina de tocat carne. Topeşti margarina şi o laşi să se răcească, apoi o amesteci cu biscuiţii.
Tapetezi formele pentru brioşe cu hârtii speciale, apoi pui pe bază şi pereţi un strat uniform de pastă de biscuiţi.
Topeşti ciocolata în frişca încălzită. După ce se răcoreşte, o pui în formele de brioşe, cu lingura. Introduci formele în frigider pentru 3-4 ore.
Le decorezi cu afine sau bomboane.
Pofta buna!