Cuibulete de ciocolata

Printeaza

Cuibulete de ciocolata din: biscuiti, margarin, ciocolata, frisca, bombonele.

Ingrediente:Cuibulete de ciocolata

  • 2 pachete biscuiţi petit beurre
  • 125 g margarină sau unt
  • 200 g ciocolată lapte
  • 250 ml frişcă lichidă
  • afine sau bombonele pentru ornat

 

Mod de preparare:

Rupi biscuiţii şi îi macini în robotul de bucătărie sau îi dai prin maşina de tocat carne. Topeşti margarina şi o laşi să se răcească, apoi o amesteci cu biscuiţii.

Tapetezi formele pentru brioşe cu hârtii speciale, apoi pui pe bază şi pereţi un strat uniform de pastă de biscuiţi.

Topeşti ciocolata în frişca încălzită. După ce se răcoreşte, o pui în formele de brioşe, cu lingura. Introduci formele în frigider pentru 3-4 ore.

Le decorezi cu afine sau bomboane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.