Salata de peste afumat cu sfecla rosie din: cartofi, peste, sfecla, castraveciori, maioneza. Ingrediente: 6 cartofi 1 sfeclă roşie 200 g peşte afumat 2-3 castraveciori muraţi maioneză Mod de preparare: Fierbe cartofii în coajă. Incearcă-i cu o scobitoare dacă sunt gata, scurge-i şi lasă-i să se răcorească bine. Spală sfecla, şterge-o cu un prosop […]
Cubulete de sfecla rosie – usor de preparat
PrinteazaO reteta delicioasa de cubulete cu: sfecla rosie, ulei de masline, otet, seminte de chimen, seminte de coriandru, cimbru, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 sfecle roşii potrivite
- 2 linguri ulei de măsline
- 2-3 linguri oţet
- 1 linguriţă seminţe de chimen (pudră de chimen)
- 1 linguriţă seminţe de coriandru ( frunze de coriandru)
- un praf de cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pui sfecla, curăţată, la fiert în apă cu oţet timp de 30 de minute 1 oră.
Când e fiartă, scoţi sfecla şi o laşi puţin la răcit. Tai sfecla roşie cubuleţe mai mari.
lei un bol şi pui cubuleţele de sfeclă, torni puţin ulei peste ele şi adaugi toate ingredientele de mai sus, amestecând uşor.
Uleiul va ajuta la fixarea ingredientelor de cuburile de sfeclă.
Amesteci totul şi serveşti imediat.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Ciuperci umplute cu sfecla rosie
Ciuperci umplute cu sfecla rosie din: ciuperci, sfecla rosie, ulei, patrunjel, vin, sos de soia, sare, piper. Ingrediente: 400 g ciuperci 200 g sfeclă roşie 30 ml ulei 1/2 legătură pătrunjel verde 100 ml vin alb 30 ml sos de soia sare piper alb proaspăt râşnit Mod de preparare: Speli bine sfecla roşie şi […]
Pofta buna!
O sa prepar si eu cubulete de sfecla rosie