Cubulete de sfecla rosie
PrinteazaO reteta de cubuelte de sfecla rosie din: sfecla rosie, ulei de masline, otet, seminte de chimen, seminte de coriandru, cimbru, sare si piper.
- 2 sfecle rosii potrivite
- 2 linguri ulei de măsline
- 2–3 linguri otet
- 1 lingurită seminte de chimen (pudră de chimen)
- 1 lingurită seminte de coriandru (frunze de coriandru)
- un praf de cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Puneţi sfecla, curătată, la fiert în apă cu otet timp de 30 de minute – 1 oră. Când este fiartă, scoateti sfecla şi o lăsaţi putin la răcit. Tăiaţi sfecla roşie cubulete mai mari.
Luaţi un bol şi puneţi cubuletele de sfeclă, turnaţi putin ulei peste ele şi adăugaţi toate ingredientele de mai sus, amestecând ușor.
Uleiul va ajuta la fixarea ingredientelor de cuburile de sfeclă. Amestecaţi totul şi serviţi imediat.
Cubulete de sfecla rosie
Pofta buna!