Cubulete de sfecla rosie

Printeaza

O reteta de cubuelte de sfecla rosie din: sfecla rosie, ulei de masline, otet, seminte de chimen, seminte de coriandru, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:Cubulete de sfecla rosie

  • 2 sfecle rosii potrivite
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2–3 linguri otet
  • 1 lingurită seminte de chimen (pudră de chimen)
  • 1 lingurită seminte de coriandru (frunze de coriandru)
  • un praf de cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneţi sfecla, curătată, la fiert în apă cu otet timp de 30 de minute – 1 oră. Când este fiartă, scoateti sfecla şi o lăsaţi putin la răcit. Tăiaţi sfecla roşie cubulete mai mari.

Luaţi un bol şi puneţi cubuletele de sfeclă, turnaţi putin ulei peste ele şi adăugaţi toate ingredientele de mai sus, amestecând ușor.

Uleiul va ajuta la fixarea ingredientelor de cuburile de sfeclă. Amestecaţi totul şi serviţi imediat.

Cubulete de sfecla rosie

Cubulete de sfecla rosie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.