Cuburi de carne cu mazare si praz

Printeaza

Cuburi de carne cu mazare si praz din: carne de porc cu slănină, mazăre păstăi, untură de porc, morcovi, sare, vegeta, piper, praz, ghimbir, făină de porumb, ou, vin, ulei de susan.

 

Ingrediente:Cuburi de carne cu mazare si praz

  • 200 g carne de porc cu slănină
  • 1 kg mazăre păstăi
  • 1 cană untură de porc
  • 85 g morcovi
  • 1/2 linguriţă sare
  • 1/2 linguriţă vegeta
  • un vârf de piper
  • 1 lingură cu partea albă a prazului, tăiat mărunt
  • 2 linguriţe ghimbir
  • 1 lingură făină de porumb amestecată cu 1 lingură de apă
  • 1 albuş de ou
  • 4 linguriţe cu vin
  • puţin ulei de susan

Mod de preparare:

Se taie carnea de porc în cuburi foarte mici. Se curăţă mazărea.

Morcovii, curăţaţi, se taie de, mărimea bobului de mazăre.

Morcovii şi mazărea se opăresc, se răcesc cu jet de apă şi se lasă la scurs.

Se amestecă bucăţile de carne deja prăjite cu sare, „vegeta“, vin, albuşul de ou, făina de porumb amestecată cu apă şi restul de ingrediente.

Se amestecă totul bine şi se stropeşte cu ulei de susan.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.