Cuburi de ciocolata

Printeaza

Cuburi de ciocolata

Ingrediente:

  • 300 g zahăr pudră
  • 150 g unt (sau margarină)
  • 150 g făină
  • 6 ouă
  • 3 batoane mici de ciocolată (150 g în total)

 

Mod de preparare:

Cuburi de ciocolata: Amesteci bine untul cu zahărul şi găl­benuşurile, adaugi făina, ciocolata rasă şi la sfârşit albuşurile bătute spumă foarte tare.

Aluatul obţinut îl pui într-o tavă unsă şi tapetată cu făină şi dai la cuptor să se coacă la foc potrivit. Atenţie! Nu pune mai multă cioco­lată, căci prăjitura se va sfărâma.

Când e coaptă o tai cubuleţe mici şi o pudrezi din belşug cu zahăr pudră.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.