Cuib aromat

Printeaza

Cuib aromat

Cuib aromat

Ingrediente:

  • 1 kg biscuiti
  • 500 g zahar
  • 200 g margarina
  • esenta de rom
  • 2 portocale
  • 1 borcan de dulceata de portocale

Preparare:

Sfărâmă biscuiţii cu ajutorul unui sucitor sau cu o sticlă. Separat, pregăteşte un sirop din zahăr, margarina, rom şi puţină apă. Lasă pe foc până se leagă bine.

Toarnă siropul peste biscuiţii sfărâmaţi şi amestecă uşor. Unge câteva ceşti cu margarina şi tapetează-le cu folie de aluminiu sau celofan.

Umple ceştile cu amestecul de biscuţi. Din loc în loc pune cubuleţe de portocală. Lasă la rece cel puţin o oră, după care îndepărtează cu grijă folia şi serveşte cu dulceaţă deasupra.

Pe lângă cubuleţele de portocală adaugă şi câteva fructe confiate şi tăiate mărunt.

Cuib aromat

Cuib aromat.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.