Cuib de roşii pe ochiuri romaneşti

Printeaza

Cuib de rosii pe ochiuri romanesti

Cuib de roşii pe ochiuri romaneşti

Ingrediente:

  • 4 roşii
  • 4 ouă
  • 3-4 fire pătrunjel
  • 1 linguriţă unt

 

 

Mod de preparare:

Speli roşiile, le tai câte un căpăcel, le scoţi miezul şi le laşi să se scurgă pe o farfurie pentru 5 minute. Le aşezi apoi într-un vas termorezistent sau o cratiţă, spargi în fiecare, roşie câte un ou şi pui o bucăţică de unt deasupra.

Cuib de rosii pe ochiuri romanesti1

Speli verdeaţa, o tai mărunt, o presari peste roşii şi le dai la cuptor pentru 25 de minute. Când sunt gata, serveşti, roşiile cât sunt calde.

Cuib de roşii pe ochiuri romaneşti

Cuib de rosii pe ochiuri romanesti

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.