Cuib de oua

Printeaza

Cuib de oua din: faina, smantana, unt, praf de copt, ulei, ou, rozmarin, sare, smantana, kaizer, cascaval, ceapa verde, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Cuib_de_oua

aluat:

  • 350 g faina
  • 5 linguri smantana
  • 50 g unt
  • 1 lingurita praf de copt
  • 50 ml ulei
  • 1 ou
  • rozmarin
  • sare

umplutura:

  • 6 oua
  • 250 g smantana
  • 200 g kaizer
  • 100 g cascaval
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Frământaţi un aluat din făină, praf de copt, ou, smântână, unt, rozmarin fărâmiţat şi un vârf de cuţit sare. întindeţi aluatul într-o tavă rotundă unsă cu ulei şi tapetată cu făină.

Tăiaţi kaizerul în cubuleţe şi rumeniţi-l într-o tigaie.

Adăugaţi 2 ouă bătute împreună cu smântână, caşcavalul ras şi pătrunjelul şi ceapa tocate mărunt.

Puneţi amestecul peste aluat şi puneţi tava în cuptor la foc potrivit pentru 20 de minute.

Scoateţi-o apoi şi puneţi deasupra ouăle rămase, bătute bine, după care puneţi din nou tava în cuptor pentru încă 20-25 de minute.

Cuib de oua

Cuib_de_oua

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.