Cuib de piersici

Printeaza

Cuib de piersici din: faina, unt, zahar, cacao, piersici, fulgi de migdale.

Ingrediente:Cuib de piersici

  • 100 g făină
  • 60 g unt
  • 50 g zahăr
  • 2 linguri cacao pudră
  • 8 jumătăţi de piersici
  • 2 linguri fulgi de migdale

 

Preparare:

Frământaţi făina, untul şi zahărul, fărâmiţaţi aluatul cu mâinile şi apoi încorporaţi şi pudra de cacao.

Ungeţi cu unt o formă joasă de sufleu, scurgeţi caisele şi aşezaţi-le cu partea tăiată în sus.

Aşezaţi aluatul fărâmiţat peste ele, presăraţi fulgii de migdale şi coaceţi totul la 200°C circa 20 de minute.

Cuib de piersici

Cuib de piersici.jpg

Pofta buna!

 

 

 

 

Reteta zilei: Sorbet de piersici cu lamaie

Sorbet de piersici cu lamaie din: piersici, zahar, suc de lamaie, sare. Ingrediente: 6 piersici proaspete ½ cana zahăr ½ ceasca suc de lamaie 1 praf sare     Mod de preparare: Se curata piersicile de coaja, se taie bucati si se dau la congelator pana ingheata. Adaugati apoi la blender impreuna cu zahăr, suc […]

Nectar dulce de piersici

Nectar dulce de piersici

Nectar dulce de piersici din: apa, zahar, caise, lamaie.   Ingrediente: 500 ml apă 1 kg caise 300 g zahăr suc de la 1/2 lămâie   Mod de preparare: Fierbem 500 ml apă cu 300 g zahăr. Când siropul scade puţin adăugăm 1 kg caise foarte coapte – cântărite fără sâmburi, rupte în jumătăţi. Adăugăm […]

Sarlota de piersici cu biscuiti

Sarlota de piersici cu biscuiti

Sarlota de piersici cu biscuiti din: piersici, biscuiti, zahar, gelatina, frisca, visinata, rom. Ingrediente: 250 g biscuiţi fragezi 1 kg piersici 150 g zahăr 6 foi gelatină 500 g frişcă bătută 1 lingură vişinată 3 linguri rom   Mod de preparare: Aşezi biscuiţii sau pişcoturile pe fundul şi de jur împrejurul unei tăvi sau crăticioare. […]

 

Clafoutis aromat cu piersici

Clafoutis aromat cu piersici

Clafoutis aromat cu piersici din: piersici, lapte, faina, zahar, unt, oua. Ingrediente: 500 g piersici 200 ml lapte 90 g făină 3 ouă 125 g zahăr 1 plic cu zahăr vanilat 1 vârf de cuţit cu sare 10 g unt 1 lingură cu zahăr brun zahăr pudră   Mod de preparare:Spală piersicile, şterge-le şi taie-le […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.