Cuiburi de castraveti

Printeaza

Cuiburi de castraveti 

Ingrediente:

  • 1-2 castraveti (300 g)
  • 200 g branza de vaci
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 5-6 ridichi
  • sare,
  • piper
  • marar tocat

 

Mod de preparare:

Cuiburi de castraveti: Castravetii se curata si se taie in bucati lungi de 3-4 cm, se inlatura miezul pastrand partea de jos.

Se toaca marunt ceapa.

Se amesteca branza cu ceapa, mararul, sarea si piperul.

Se umplu castravetii cu acest amestec si se decoreaza cu felii subtiri de ridichi si cu frunze de ceapa verde.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.