Cuiburi de castraveti cu unt de sardele
PrinteazaCuiburi de castraveti cu unt de sardele din: castraveti, sardele, unt, lamaie, ridiche, sare, piper.
- 2 castraveti mai mici
- 25 g sardele (scoase din conserva si scurse bine)
- 300 g unt
- 1/2 lamaie
- cateva felii de ridiche pentru garnisit
- sare
- piper alb
Mod de preparare:
Taiati castravetii (cu coaja) in bucati de circa 3 cm si indepartati usor miezul.Amestecati sardelele scurse cu untul (eventual cu mixerul) si adaugati putina zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.
Turnati amestecul de unt si sardele intr-un cornet si umpleti cu el cuburile de castraveti, terminand la suprafata cu un decor spritat.
Asezati-le pe un platou, garnisiti-le cu feliute de ridiche si serviti-le ca aperitiv sau ca garnitura langa peste la gratar.
Pofta buna!