Cuiburi de ciuperci

Printeaza

Cuiburi de ciuperci din: ciuperci, oua, cascaval, ulei de masline, ceapa verde, sare si piper.

Ingrediente:Cuiburi_de_ciuperci

  • 4 ciuperci mari
  • 4 oua medii
  • 2 linguri cu cascaval
  • 1 lingura cu ulei de masline
  • ceapa verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Clăteşte ciupercile sub jet de apă rece şi curăţă-le de pieliţe şi codiţe. Aşază-le în tava de copt unsă cu ulei.

Presară în pălăria ciupercilor caşcavalul ras şi pătrunjel, sparge câte un ou în fiecare, cu grijă să nu spargi gălbenuşul, şi pune sare şi piper deasupra.

Dă-le la cuptorul în­cins vreo 1 5 minute şi serveşte-le fierbinţi, cu ceapă verde deasupra.

Cuiburi de ciuperci

Cuiburi_de_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.