Fierbi pastele în apă cu sare, apoi le scurgi şi le treci printr-un jet de apă rece.
Ciupercile spălate şi feliate subţire le căleşti într-un strop de ulei de măsline.
Opăreşti două roşii, le cureţi de pieliţă, le dai prin râzătoare, apoi le căleşti în puţin ulei.
Sărezi după gust, adaugi şi căţelul de usturoi zdrobit şi 2-3 frunze de busuioc verde tocat fin sau un praf de busuioc uscat.
Amesteci sosul cu pastele fierte, apoi le aşezi într-o formă de silicon unsă cu puţin ulei, sub forma unor cuiburi, pe care presari caşcaval ras, ciupercile călite şi cubuleţe din roşia rămasă.
Dai la cuptor pentru circa 10 minute, apoi serveşti cuiburile din paste presărate cu caşcaval sau parmezan ras.
Salata de paste cu rosii si avocado din: paste integrale, ceapa, rosii cherry, naut, busuioc, porumb, maioneza, sare. Ingrediente: 3 căni de paste din grâu integral, fierte 1/4 de cană de ceapă roşie tăiată cubuleţe 2 1/2 căni de roşii cherry, tăiate în patru 1 cutie de 450 de grame de năut, scurs şi clătit […]
Paste cu sos de rosii si busuioc din: paste, rosii, ceapa, usturoi, zahar, sare, busuioc, ulei. Ingrediente: 300 g paste fară ouă 400 g conservă de roşii mărunţite sau întregi 1 ceapă 4-5 căţei de usturoi sare zahăr busuioc puţin ulei Mod de preparare: Ceapa mărunţită se căleşte în ulei, se adaugă usturoiul pisat, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.