Cuiburi de randunele

Printeaza

Cuiburi de randunele

Ingrediente:

  • 4 albuşuri
  • 200 g zahăr
  • 200 g migdale sau nuci
  • unt pentru uns tava

 

 

Mod de preparare:

Cuiburi de randunele: bat albuşurile pe marginea maşinii. Când sunt gata, se pune zahărul pisat şi se bat din nou împreună.

adaugă migdale curăţite de coajă şi tăiate felii subţiri, sau nuci tăiate în lung.  unge o tavă cu unt, se presară făină şi se pun mici moviliţe cu linguriţa.

Se coc o jumătate de oră, la foc mic. Se scot calde, cu un cuţit.

 

Pofta buna!

 

 

 

Gâscă în Sos de Vin Roșu cu Ciuperci

din: gasca, vin rosu, ciuperci, ceapa, usturoi, ulei de masline, rozmarin, sare, piper. Această preparare, îmbibată în istoria europeană, a evoluat de-a lungul secolelor, devenind o emblemă a bucătăriei fine. Este o rețetă ce îmbină luxul cu tradiția, oferind o experiență gustativă complexă și sofisticată. Reteta Gâscă […]

Moussaka- Inima Bucătăriei Grecești – Descoperă Rețeta Veche de Secole

Moussaka este un simbol al bucătăriei mediteraneene, fiind mai mult decât un simplu fel de mâncare; este o poveste a migrației, a schimbului cultural și a evoluției culinare. Originile Moussaka, așa cum o cunoaștem astăzi, își are rădăcinile în bucătăria balcanică și mediteraneană. Cu toate […]

 

Piept de Rață cu Legume la Wok – Deliciu Asiatic Gătit Rapid

Piept de Rață cu Legume la Wok – Deliciu Asiatic Gătit Rapid din: piept de rata, morcovi, ardei gras, ceapa, usturoi, ghimbir, ciuperci, sos de soia, miere, ulei de susan, sare, piper, ceapa verde. Pieptul de rață cu legume la wok este o rețetă delicioasă și sănătoasă care aduce aromele asiatice în bucătăria dvs. Acest […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.