Fierbi spaghetele al dente în apă cu sare şi cu o lingură de ulei. Scurgi spaghetele apoi şi le treci sub un jet de apă rece.
Căleşti în margarină încinsă prazul tocat mărunt, doar cât să se înmoaie, apoi adaugi făina, spanacul opărit şi bine scurs, gălbenuşul crud şi gălbenuşul fiert, pasat cu furculiţa.
Amesteci sosul cu spaghetele.
Cu ajutorul unei furculiţe, modelezi spaghetele în formă de cuiburi.
Roşia, o coci în cuptor, o tai feliuţe mici şi garniseşti cuibu-rile sau foloseşti roşii mici, cherry şi pui câte una în fiecare cuib.
Spaghete carbonara cu sunca si spanac din: spanac, şuncă, spaghete, smântână de gătit, usturoi, ceapa, unt, caşcaval sau parmezan. Ingrediente: 450 g spanac 200 g cuburi de şuncă 400 g spaghete 100 ml smântână de gătit 2 căţei usturoi 1 ceapă 100 g unt caşcaval sau parmezan pentru servit Mod de preparare: Spanacul se opăreşte 2 minute în […]
Spaghete cu spanac si nuca de cocos din: lamaie, frunze de spanac, pulpa de nuca de cocos, sare, spaghete, ulei de masline, piper, lapte de cocos. Ingrediente: 1 lamaie 500 g frunze de spanac circa 30 g pulpa de nuca de cocos (proaspata) sare 350 g spaghete 1 lingura ulei de masline piper 250 g […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.