Mâncare de Praz cu Carne de Pui – un preparat care combină aroma delicată și ușor dulceagă a prazului cu gustul savuros al cărnii de pui. Acest fel de mâncare este nu doar delicios, dar și foarte nutritiv, fiind perfect pentru prânz sau cină. Prazul este cunoscut încă din antichitate și a fost apreciat de […]
Cum sa faci pui toscan delicios
PrinteazaCum sa faci pui toscan delicios din: pulpe de pui dezosate, patrunjel, spanac, usturoi, ulei, vin, sare, piper, legume deshidratate, dafin.
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui dezosate
- 1 legătură pătrunjel verde
- 1 mână frunze de spanac
- 2-3 căţei de usturoi
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 păhărel de vin rose
- sare
- piper
- legume deshidratate fără sare
- 3 foi de dafin
Mod de preparare:
Pulpele dezosate se subziază în părţile mai groase, se sărează, se piperează şi se pudrează cu praf de legume deshidratate.
Se fierb frunzele de spanac în apă cu sare cca 5 min. Se scurg şi se trec sub jet de apă rece.
Se pasează frunzele de pătrunjel cu spanacul, 2 linguri ulei, 1 praf de sare, usturoiul şi 2 linguri de vin.
Cu această pastă se unge fiecare bucată de pulpă, apoi se rulează cu grijă, mai lejer, şi se fixează cu câte 2 scobitori de bambus.
Rulourile se aşază unul lângă altul, se stropesc cu restul de vin, se mai adaugă apă, un praf de sare, 1 lingură ulei şi foile de dafin.
Se dau la cuptor 30 min., până se rumenesc frumos.
Se scot din tavă, se îndepărtează scobitorile şi se servesc calde, alături de o salată asezonată.
Pofta buna!
Cannelloni cu Brânză Gouda și Pui
Cannelloni cu Brânză Gouda și Pui – un preparat italian delicios, perfect pentru mesele de familie sau pentru ocazii speciale. Combinând pastele cannelloni cu un umplutură cremoasă de pui și brânză Gouda, acest fel de mâncare oferă o explozie de arome și texturi care va cuceri orice gurmand. Cannelloni este un tip de paste italian […]