Mancare cu carne de caprioara din: pulpa de caprioara, slanina, ficat de porc, ansoa, unt, ulei de masline, vin rosu, telina, morcovi, ceapa, salvie, cimbru, maghiran, cuisoare, boabe de piper, sare, scortisoara. Ingrediente: 1 kg pulpă de căprioară 50 g slănină 100 g ficat de porc 3 fileuri de anşoa conservate în saramură 50 g […]
Cum se pregateste caprioara
PrinteazaCum se pregateste caprioara
Căprioara se ţine câteva zile în blană pentru fezandare, după care se jupoaie şi se marinează.
Carnea de la orice vânat jupuit trebuie pusă la marinat, altfel se înnegreşte şi se usucă pe deasupra.
Din carnea de căprioară se pot prepara diferite feluri de mâncare.
Modul de preparare este acelaşi cu cel al preparatelor din carne de viţel sau de ovine.
Cum se pregateste caprioara
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Pulpa de caprioara cu sos verde
Pulpa de caprioara cu sos verde din: ulei, bacon, ceapa, usturoi, sare, piper negru, boia dulce, ardei iute, sos worcester, cimbru, salvie, pulpa de caprioara, supa de vanat, ardei grasi, slaninuta. Ingrediente: 50 ml ulei 70 g bacon 2 cepe 3 catei de usturoi 1/2 lingurita de sare 1 lingurita piper negru macinat 1 lingurita boia […]
Friptura de caprioara cu zmeura
Friptura de caprioara cu zmeura din: friptura de caprioara, sare, piper, unt, ienupar, ceapa, zmeura, vin, otet, patrunjel. Ingrediente: 2 bucati friptura de căprioară sare şi piper negru proaspăt măcinat 1/2 lingură de bobiţe de ienupăr, zdrobite 2 linguri de unt 1 ceapă 200 g zmeura 2 linguri de vin 2 linguri de oţet de mure […]
Pofta buna!