Cum se prepara aperitivele pe frunze de salata verde

Printeaza

Frunzele întregi de salata verde sau lăptuci, de mărime medie, sunt spălate bine în prealabil, apoi tăiate la dimensiuni convenabile (jumătăţi sau sferturi).

Peste fiecare bucată se adaugă amestecul pentru aperitive sau salata.

Pentru comoditatea servirii, cât şi pentru obţinerea unui efect suplimentar, frunzele se rulează, obfinându-se un tub (o sarma cu capete neîndoite) care se fixează cu o scobitoare cu care se şi serveşte la masă.

Cum se prepara aperitivele pe frunze de salata verde

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.